MIN SIDE er en personlig side, hvor du ved brug af NemID har adgang til at oprette en aktuel begæring for 2022, du kan se til gamle begæringer om udstedelse af kompensation, du kan se ikke forældede Endelige Afregninger, og du kan ændre arbejdsgiver plus flere andre muligheder.

Hvis du ønsker at udfylde begæringen digitalt, vil vi anbefale, at du læser denne korte vejledning, inden du registrerer dig: VEJLEDNING TIL MIN SIDE (PDF-format).

Første gang du logger på MIN SIDE for at registrere dig, skal du benytte dit NemID-nøglekort 3 gange, hvilket skyldes vores skærpede sikkerhedskrav pga. personfølsomme oplysninger. Når du er registreret, vil du fremover kun skulle bruge nøglekortet én gang ved logon.

Bemærk at begæringen for 2022 også åbner op for indkomstårene 2019, 2020 og 2021, og her benytter vi dine årsopgørelser hos SKAT som beregningsgrundlag.

Ønsker du én årlig kompensationsudbetaling baseret på din årsopgørelse hos SKAT? I så fald skal du sende en begæring uden tal på til os, og det kræver kun et par klik med musen, når du er registreret.

Her er et eksempel på, hvordan du overfører tal fra en forskudsopgørelse til begæringen, såfremt du ønsker a conto kompensation: OPRET DIGITAL BEGÆRING OG FORSKUDSOPGØRELSE (PDF-format).

Udskriv